Uimakoulu

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Luethan allaolevat ohjeet ennen ilmoittautumista:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Ilmoittautuminen tulee tehdä Internet -sivujen järjestelmän kautta. Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla uintipaikan auki ja valitsemalla sieltä sopivan kurssin. Muistathan myös viimeistellä ilmoittautumisesi, ilmoittautuminen on mennyt lävitse, kun ruudullesi tulee teksti; "Kiitos ilmoittautumisestanne, täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä."

Ilmoittautumisen kuittauksena toimii sähköposti, joka lähetetään pääsääntöisesti kahden vuorokauden sisällä ilmoittautumisen tekemisestä. Kurssien laskut lähetetään sähköpostitse, tästä tullaan viestimään ennen laskujen lähetystä.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestäjällä on oikeus jättää ryhmä järjestämättä mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, myös mahdollisia ryhmien yhdistämisiä voidaan tehdä.

Mikäli kurssilaisen kehityksessä on jotakin poikkeavaa tai tiedossa on jonkin muu asia, joka saattaa vaikuttaa opetukseen tulee se ilmoittaa lisätietoja kohdassa. Aikuisten vesiliikuntakursseilla tulee ilmoittaa mikäli osallituja ei ole uimataitoinen, ryhmäliikuntatunneilla arvostamme tietoa mahdollisista perussairauksista.

Hinnasto

Kurssien hinnat ovat nähtävissä jokaisen uimapaikan kurssien yhteydessä. Mikäli sinulla on alennukseen oikeuttava koodi tulee se kirjoittaa ilmoittautumisen lisätiedot kohtaan. Uimahallien kurssien osalta kurssimaksu ei sisällä uimahallin sisäänpääsymaksua, vaan siitä huolehtii jokainen itse.

Poissaolot

Mahdolliset poissaolot tulee ilmoittaa mahdollisuuksien mukaan etukäteen sähköpostitse (janita.kylanpaa@uima.fi) ennen oman ryhmän alkua. Etukäteen ilmoitetut poissaolot on mahdollista korvata toisessa ryhmässä. Korvauksista on sovittava järjestäjän kanssa etukäteen.

Muuta:

Opettajilla ja ohjaajille on vaitiolovalvollisuus asiakkaiden asioista. Kaikilta kurssien opettajilta on tarkistettu rikostaustaote liittyen työskentelyyn alaikäisten kanssa.

Kurssien ikärajat ovat suuntaa antavia, pääsääntö on, että kurssin osallistujan tulee pystyä olemaan erossa vanhemistaan uimatunnin ajan sekä kyetä olemaan ryhmässä. (Koskaa lastenryhmiä, joihin osallistutaan ilman huoltajaa)

Toiminta ja olosuhteet ovat kurssien järjestäjän vastuulla opetustilassa. Lastenkurssien yhteydessä lasten puku- ja suihkutilatoiminnoista vastaavat vanhemmmat. Vanhemmat saattavat lapset allastilaan, josta opettaja ottaa lapset mukaansa tunnin alkaessa. Opettaja saattaa lapset samaan paikkaan tunnin loputtua, tämän jälkeen lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Järjestäjällä on vastuuvakuutus. Huomioithan, että kurssimaksu ei sisällä tapaturmavakuutusta. Toiminnasta on laadittu kuluttajaturvalisuuslainmukainen turvallisuusasiakirja.

Easy Swim -uimakouluun ilmoittautuessa on mahdollista tulla myös kokeilemaan muutamaksi kerraksi ennen sitoutumista koko kautee. Halu kokeilusta tulee ilmoittaa ilmoittautumisen Lisätiedot -kohdassa.

Kurssien aikataulut voivat muuttua kurssien järjestäjästä riippumattomista syistä, esimerkiksi vuorojen puruuntumisesta johtuen.

Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt yllänäkyvät ilmoittautumisohjeet.

Katso ryhmien alta aikataulut ja ilmoittaudu

Ilmoittaudu kursseille